Tweevoudig Edison-winnares Naaz releast ‘Loving Love’ en kondigt nieuwe shows aan

Opvolger van Words en Up To Something is een ode aan de liefde: “Let’s make love cool again!” [if !supportLineBreakNewLine] [endif]

Vandaag is de videoclip van Loving Love van Naaz verschenen. Het is de vierde track die de 19-jarige Rotterdamse singer/songwriter/producer releast in aanloop naar haar EP ‘Bits of Naaz’, die begin april uitkomt. Afgelopen week presenteerde Naaz de single bij De Wereld Draait Door en 3FM. De videoclip ging vanochtend in première bij Noisey en werd geregisseerd door Folkert Verdoorn.

Bekijk hier de videoclip

EDISONS 2018

Folkert Verdoorn regisseerde ook de videoclip voor Words, die deze week werd onderscheiden met een Edison. Naaz viel daarmee twee keer in de prijzen: naast de Edison voor Best Video ging ze ook naar huis met de Edison voor Beste Nieuwkomer. LOVING LOVE

Loving Love is net als Words op te vatten als een oproep voor diversiteit in de liefde. Naaz: “Het is zo zielig dat sommige mensen niet mogen zijn met de mensen van wie ze houden, alleen omdat ze die vlinders krijgen van iemand met hetzelfde geslacht. Ik heb van alle kanten gevoeld hoe het is om niet geaccepteerd te worden zoals je bent, en vind dat niemand dat zou moeten hoeven meemaken. Loving Love is een ode aan de liefde in al haar vormen. In de liefde zijn er geen regels of grenzen. Express your love en zeg het gewoon hardop! Als je je onderdompelt in liefde is er geen tijd voor ego, haat en bullshit - cuz you're too busy loving love. Houden van is zo oud als de wereld, maar nu doen we het ‘new school’; we letten niet op regels, we houden van wat en van wie we zelf willen, negeer de zogenaamde regels over van welk geslacht, ras of geaardheid je zou moeten houden. Dat bepalen we zelf. 'We're anciently new school, loving love like we're supposed to' . Let’s make love cool again, okay?”

Luister hier naar Loving Love

NAAZ

Sinds de release van haar debuutsingle Words in mei dit jaar gaat het hard met de muzikale carrière van Naaz. Ze werd verkozen tot 3FM Talent, scoorde drie 3FM Megahits, speelde onder meer op Lowlands en Reeperbahn, werd verkozen tot Poptalent van 2018 door De Volkskrant, won twee Edisons en haar tracks zijn inmiddels miljoenen keren gestreamd op Spotify. Begin april verschijnt de debuut EP ‘Bits of Naaz’. [if !supportLineBreakNewLine] [endif]