Naaz releast dromerige en kleurrijke videoclip 'Up To Something'

Opvolger van 'Words' en 'Can’t' werd geregisseerd door Basha de Bruijn

Vandaag is de videoclip van 'Up To Something' van de 19-jarige Rotterdamse singer/songwriter/producer Naaz uitgekomen. Vorige week vrijdag verscheen de single en gisteravond ging de videoclip in première op Interview Magazine. De video werd geregisseerd door Basha de Bruijn, die al eerder wist op te vallen met de prachtige ‘One Love’ Campagne voor Appelsap. 'Up To Something' is de opvolger van de tracks 'Words' en 'Can’t'.

Naaz: 'Up To Something' is mijn soundtrack voor hoop en vrijheid en geeft me het gevoel dat ik tot alles in staat ben. Toen ik nog op de middelbare school zat bracht ik de pauzes vaak alleen door zodat ik liedjes kon schrijven en gewoon kon ‘zijn’. Thuis deed ik hetzelfde, maar niemand leek het echt te begrijpen. Als ze me vroegen waar ik mee bezig was zei ik gewoon: “I’m just up to something”.

Bekijk Up To Something: http://bit.ly/uptonaaz

Luister Up To Something: https://lnk.to/NaazUpToSomething

NAAZ

Naaz is een 19-jarige singer/songwriter/producer uit Rotterdam met Koerdische roots. Het kostte Naaz wat tijd om haar familie van haar muzikale ambities te overtuigen, maar in die tijd leerde ze zichzelf schrijven en produceren. Haar debuutsingle 'Words' kwam uit in mei en werd sindsdien al meer dan 6,5 miljoen keer gestreamd op Spotify. Ze werd verkozen tot 3FM Talent, speelde bij DWDD, op Reeperbahn, Lowlands en Metropolis en zowel 'Words' als 'Up To Something' werden verkozen tot 3FM Megahit. De EP 'Bits of Naaz' verschijnt in 2018.

Instagram: https://www.instagram.com/bitsofnaaz

Facebook: https://www.facebook.com/bitsofnaaz

Twitter: https://twitter.com/bitsofnaaz

Soundcloud: https://soundcloud.com/bitsofnaaz

Website: https://www.bitsofnaaz.com/