Naaz releast intieme en persoonlijke videoclip bij haar nummer Can’t

Opvolger van Words werd geregisseerd door Levi Verspeek

Zojuist is de videoclip van Can’t van Naaz in première gegaan op Noisey UK. De video speelt zich grotendeels af in de slaapkamer van Naaz, waar ze haar liedjes schrijft en produceert en geeft daarmee een kijkje in de wereld van de 19-jarige Rotterdamse singer/songwriter/producer met Koerdische roots. Lees hier het interview wat Naaz gaf aan Noisey (NL). Naaz: ’Het liedje gaat over de dingen die we willen hebben, maar denken niet te kunnen krijgen. Het heet 'Can't' maar de boodschap is juist het tegenovergestelde: het kan wel. In de videoclip draag ik mijn normale dagelijkse kleren, maar ook Koerdische slaapkleding. Hiermee toon ik twee kanten van mijn leven die zich afspelen in dezelfde locatie: mijn slaapkamer. Dit is de wereld waar ik alles kan zijn en er niks is wat er niet mogelijk is.'

Bekijk hier de video.

Sinds de release van haar debuutsingle Words in mei dit jaar gaat het hard met Naaz. Ze werd Serious Talent bij 3FM, speelde op Lowlands en Words werd verkozen tot 3FM Megahit. Het nummer is inmiddels meer dan 5 miljoen keer gestreamd op Spotify. Words en Can’t zijn de voorlopers van de nog te verschijnen EP Bits of Naaz.

Beluister Can’t: http://bit.ly/naazcant