Naaz releast videoclip ‘Words’

De Rotterdamse singer/songwriter/producer heeft vandaag de indrukwekkende videoclip van haar eerste single ‘Words’ gereleast. De clip ging in premiere bij The Fader en werd geregisseerd door Folkert Verdoorn. De video ademt het gevoel van diversiteit, schoonheid en saamhorigheid.

Naaz: “De video is geregisseerd door Folkert Verdoorn, hij is geweldig. In de video zie je allerlei mensen in elkaars werelden leven, ze respecteren elkaar en uiten ieder precies wie ze zijn. Ik geloof oprecht dat men ooit zo in vrede met elkaar zal leven. De beelden gaan, net zoals het liedje, over het opkijken naar, en waarderen van de mensen om je heen en hun kijk op het leven. Realiseren dat iedereen's woorden 'bits of art' zijn.”

De single ’Words’ kwam uit op vrijdag 19 mei en behaald en na 11 dagen 1 miljoen streams wereldwijd, waarvan slechts 5% uit Nederland kwam. Dat is bijzonder te noemen voor een debuutsingle van een Nederlandse artiest. In totaal stond Naaz de afgelopen maand in 50 Spotify playlists, waaronder 37 New Music Friday’s. In 17 landen kwam Words binnen in de Viral top 50, waaronder in Nederland, Duitsland, UK én Global Viral 50.

Naaz is een 18-jarige singer/songwriter/producer uit Rotterdam met Koerdische roots. Het kostte Naaz wat tijd om haar familie van haar muzikale ambities te overtuigen, maar in die tijd leerde ze zichzelf schrijven en produceren. In november sloot Naaz zichzelf op in haar slaapkamer wat resulteerde in een aantal nieuwe tracks. Naaz’ producties zijn quirky, subtiel en haar stem is uniek. Naaz is er klaar voor om de slaapkamer te verlaten en naar buiten te treden met haar muziek. ‘Words’ is haar debuutsingle.

Luister naar Words: https://umg.lnk.to/Words

Bekijk alle video’s van Dapper op het Dapper YouTube kanaal