Naaz releast ‘Words’

Vandaag is de single ‘Words’ van de Rotterdamse singer/songwriter/producer Naaz verschenen. Het is de eerste single van haar EP ‘Bits of Naaz’, die in juli bij Dapper verschijnt. Gisteravond ging de track in première op het blog The Line of Best Fit. De track werd vandaag geplaatst in 35 New Music Friday lijstjes van Spotify over de gehele wereld, waaronder Engeland en de Verenigde Staten.

Naaz: " ‘Words' is een ode aan ieders eigen kijk op de wereld. Ik voelde me gefascineerd door de kriebels in mijn buik die ik soms kreeg als ik anderen hoorde praten, alsof ik verliefd werd op hun woorden. Het is zo fijn om mensen te kunnen bewonderen voor wie zij zijn in hun eigen wereldje. Dit liedje is mijn serenade voor mijn familie en vrienden.”

Naaz is een 18-jarige singer/songwriter/producer uit Rotterdam met Koerdische roots. Het kostte Naaz wat tijd om haar familie ervan te overtuigen dat ze haar muzikale passie wilde volgen, maar die tijd benutte ze door zichzelf te leren schrijven en produceren, zodat ze hoe dan ook altijd zelfstandig muziek zou kunnen maken. Nu haar familie haar ondersteunt in haar muzikale droom probeert ze mensen te inspireren om hun eigen dromen waar te maken. In november sloot Naaz zichzelf op in haar slaapkamer wat resulteerde in haar debuut EP ‘Bits of Naaz’. Haar producties zijn quirky, subtiel en versterken haar unieke stemgeluid. Naaz is er klaar voor om de slaapkamer te verlaten en naar buiten te treden met haar muziek. ‘Words’ is haar debuutsingle.