NAAZ 
 • Facebook_Red
 • Insta_Red
 • Twitter-Red
 • Spotify_Red
 • YouTube Red

Naaz is een 19-jarige singer/songwriter/producer uit Rotterdam met Koerdische roots. Naaz' unieke stemgeluid pakt je gelijk bij de strot. Het kostte Naaz een tijd om haar familie ervan te overtuigen dat ze haar muzikale passie wilde volgen. Die tijd benutte ze door zichzelf te leren schrijven, produceren en op te nemen, zodat ze hoe dan ook altijd zelf muziek zou kunnen maken. Nu haar familie haar ondersteunt in haar muzikale droom probeert ze mensen te inspireren om hun eigen dromen waar te maken.

In november sloot Naaz zichzelf op in haar slaapkamer wat resulteerde in haar debuut EP ‘Bits of Naaz’. Haar producties zijn quirky en subtiel en complimenteren haar onderscheidende stemgeluid en oprechte teksten. De jonge artieste is er nu klaar voor om de slaapkamer te verlaten en naar buiten te treden met ‘Bits of Naaz’. 

 
Thomas Azier.png
 THOMAS AZIER 
 • Facebook_Red
 • Insta_Red
 • Twitter-Red
 • Spotify_Red

Thomas Azier vertrekt als 19-jarige jongen vanuit een Fries dorpje naar Berlijn om zijn muzikale pad te vinden. Een paar jaar later, in 2014, releast hij zijn debuutalbum ‘Hylas’. Later verhuist Thomas naar Parijs en brengt hij zijn plaat ‘Rouge’ (2017) uit. Beide albums worden beloond met een Edison. Van ‘Rouge’ werd de single ‘Talk To Me’ verkozen tot 3FM megahit en de ballade ‘Babylon’ werd Top Song bij Radio 2. Thomas werkte samen met o.a. Diplo en Stromae, voor de laatste artiest verzorgde hij ook het support tijdens zijn tours in 2013 en 2014. Thomas speelde op festivals als Best Kept Secret, Lowlands, Eurosonic/Noorderslag en The Great Escape. Het album ‘Rouge’ is dit jaar genomineerd voor een 3FM Award.

In juli dit jaar bracht Thomas de EP ’S t r a y’ uit. Alle tracks op S t r a y werden door Thomas zelf geschreven en geproduceerd.

 
Midas.jpg
 THE KIK 
 • Facebook_Red
 • Insta_Red
 • Twitter-Red
 • Spotify_Red
 • YouTube Red

The Kik, Neerlands bekendste Nederbietband uit Tilburg/Rotterdam/Veenendaal, werd begin 2011 opgericht. De band bestaat uit Dave von Raven, Marcel Groenewegen, Arjan Spies, Ries Doms en Paul Zoontjes. Hun muziek is beïnvloed door de merseybeatbands uit de jaren zestig. Ook het instrumentarium van de band verwijst naar die tijd: vox-versterkers, drums van Ludwig en gitaren van onder meer Rickenbacker.

 

De afgelopen twee jaar toerde de band langs clubs en festivals en deed onder meer Lowlands en Parkpop aan. Begin januari begeleidde The Kik hun muzikale held Boudewijn de Groot bij een eenmalig hommage-concert tijdens Noorderslag in Groningen, met medewerking van onder meer Tim Knol, Janne Schra en The New Cool Collective.

 

Het mag dan even geduurd hebben voordat er nieuwe studiowerk aan de oppervlakte is gekomen, maar The Kik heeft niet stil gezeten. Na het verschijnen van album 2 volgden een club en festival tour door stad en land (jawel!). En ook maakte The Kik hun tweede theatervoorstelling die, weliswaar in het verlengde ligt, maar compleet op zichzelf staat, ten op zichtte van hun ‘normale’ optredens. Na het succes van de eerste ronde moest daar weer een reprise van komen. Ondertussen werd er naarstig gebouwd, verbouwd en gesleuteld aan die eerder genoemde studio, en voila… bijna drie jaar is verstreken tussen het verschijnen van album nummer twee en drie.

 

En dan was er nog die vertaalde cover van Chef Special, Schuilen bij Jou, die achteloos bij Giel op 3FM in de vroeg morgen de wereld in slingerde. Daarnaast hebben voormannen Dave von Raven en Arjan Spies ook nog acte de presence gegeven in menig (muzikaal) televisieprogramma. Van De Zomer Voorbij tot De Winter Voorbij. En van De Wereld Draait Door tot… ja, tot wat eigenlijk? In ieder geval worden ze in het echt leven nog altijd bijgestaan door bassist Marcel Groenewegen, toetsenist Paul Zoontjens en drummer Ries Doms.

 

Al die ervaring en emoties die het leven en het theater en die festivals met zich mee brengen heeft The Kik zowel muzikaal als inhoudelijk trachten te vatten in het album Stad & Land. Nog steeds doorspekt van het tijdloze jaren ’60 geluid. Maar verrijkt met nog meer muzikaliteit, emotie en humor. En altijd op het scherpst van de snede.

 
 Thijs Boontjes Dans- en Showorkest 
 • Website_Red
 • Facebook_Red
 • Insta_Red
 • Twitter-Red
 • Spotify_Red
 • YouTube Red

De Bombita’s ontbreken, maar verder klinkt het Thijs Boontjes Dans- en Showorkest op hun nieuwe EP als een kruising tussen Herman Brood en André Hazes. Nederlandstalige rock ’n roll dus over thema’s als seks en drank. Het is eerder gedaan, maar zelden met zoveel humor en flair als Thijs en zijn orkest. Of met zoveel muzikaal vakmanschap. Thijs is naast verdienstelijk zanger ook hoogbegaafd organist en zijn orkest weet eveneens van wanten. Op half oor niveau is het Thijs Boontjes Dans- en Showorkest een geslaagde grap, wie met aandacht luistert hoort een serieuze muzikant, die zijn doorwrochten liefdesliedjes brengt met een knipoog en een traan. 

 
dakota.jpg
 Dakota 
 • Facebook
 • Instagram
 • Spotify
 • Youtube

Met EP ‘Leda’ en eerste single ‘Icon’, die goed besproken werden door o.a. Noisey, Nylon en Pinguin Radio, kwam Dakota een stapje dichter bij het verwezenlijken van haar droom - met hun muziek de wereld over. De
Amsterdamse band verweeft garagerock feilloos met zonnige Californische pop, en laat je met hypnotiserende melodieën zoetjes wegdromen, om je vervolgens flink wakker te schudden met schreeuwende gitaarriffs en beukende ritmes. Dakota’s volgende release, 7” ‘Silver Tongue/Wanderlust’, uitgebracht via Paradiso Vinyl Club, werd positief ontvangen door o.a. 3voor12 en The Line Of Best Fit – en kreeg airplay op BBC 1 Radio. ‘Silver Tongue’ is een muzikale middelvinger naar die ene persoon in je leven die er altijd op uit lijkt te zijn om je te saboteren, naar de mensen die denken dat je maar beter kan opgeven. Het is een viering van geloven in jezelf en in wat je allemaal kan bereiken. Waar Lisa Brammer (zang), Lana Kooper (bas), Jasmine van der Waals (gitaar) en Annemarie van den Born (drums) nu vooral in geloven, is dat 2018 het jaar wordt van veel spelen en keihard werken aan het debuutalbum. In 2017 speelde de band al op The Great Escape Festival (UK), Oerol, Mañana Mañana, Down The Rabbit Hole, Valkhof Festival, Popronde en Reeperbahn (DE), en begin dit jaar maakten ze blijvende indruk met shows op Eurosonic en Noorderslag. Het komende festivalseizoen belooft ook nogal zonnig te worden, wanneer Dakota die stralende Cali-vibes met heel Europa zal delen.


“Silver Tongue’ is een sprankelend indierockliedje met jengelende gitaartjes en
fluistersamenzang, dat steeds verder openbloeit.” - 3VOOR12
“perfect for closing your eyes and letting your worries drift away” – NYLON
“Dutch Girl Band Dakota Do Cali Dream Pop So Well” – NOISEY US
“Silver Tongue, a gorgeous slice of indie pop.” - THE LINE OF BEST FIT

Begin 2019 verschijnt het debuutalbum van Dakota. In september verschijnt de eerste single.